Prova snabblån!

Jag har provat att ta ett snabblån nyligen. För några månader tappade jag bort min mobiltelefon, slarvigt jag vet, och bestämde mig för att köpa en ny. Jag hade inte så mycket pengar, bara 4000 kr, och hittade några modeller jag tyckte om. Dock var den mobilen jag tyckte bäst om lite dyrare än vad jag hade pengar till. Den kostade 5000 kr och jag behövde verkligen en ny mobil direkt och jag kände att de andra mobilerna inte fullt ut hade vad jag sökte i funktioner och prestanda. Jag fick då tipset från en god vän att Snabbfinans snabblån var enkla och smidiga. Jag gick in på sajten och såg att om jag lånade 1000 kr som jag behövde så skulle jag betala tillbaka 1245 kr efter 30 dagar. Att pengarna även betaldes ut nästan omgående lät ju nästan för bra för att vara sant. Jag provade att ansöka om snabblånet och fick besked direkt att jag blev beviljad lånet. Därefter kunde jag köpa mobilen jag ville ha och jag måste säga att snabblån verkligen är smidiga. Man har ju hört en del om snabblån och smslån, inga positiva saker direkt. Men Snabbfinans skötte allt snyggt och jag kommer definitivt överväga att ta ett snabblån igen.

This entry was posted in Ekonomi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Prova snabblån!

  1. Mona says:

    Va skönt du fick så bra service av dom. Min uppfattning är tvärtom. Dom är så oproffsiga och otrevliga, nästan hotfulla vid kontakt. Ja har väldigt dålig erfarenhet av Snabbfinans och skulle inte rekommendera nån att låna där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>